Halberg som arbejdsplads

Halberg som arbejdsplads

Vi er en attraktiv arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab og gode faglige som personlige udviklingsmuligheder. Vi lægger stor vægt på at uddanne og udvikle vores medarbejdere, så deres kompetencer passer til de opgaver, vi skal løse.

 

Hvis man ønsker at udvikle sig fagligt hos Halberg, er der opbakning til det, blandt andet i form af betalt videreuddannelse.

Citat af Helene Nielsen,

regnskabsassistent i Halberg A/S

Vi lytter også vores medarbejdernes ønsker om videreudvikling og selvrealisering, da vi mener, at der skal være plads og mulighed for at dygtiggøre sig, så længe man er en del af organisationen.

En arbejdsplads med et arbejde jeg er stolt af, gode kolleger, vi bygger på et stærkt fællesskab, gammelt håndværk i en ny tid. Her vil jeg gerne blive gammel.

Citat af Johnny Pedersen,

tillidsrepræsentant i Mac Baren Tobacco Company A/S

Vi har et stærkt og inkluderende fællesskab, hvor vi værdsætter både personlige som faglige forskelligheder. Hos Halberg A/S er det vigtigt at støtte og hjælpe hinanden, og vi er altid villige til at bidrage, når det gavner fællesskabet. Den positive dynamik som vores medarbejderes engagement og samarbejde skaber, er med til at styrke vores fællesskab.

Vi har tid og overskud til at fordybe os i vort arbejde, og vi interesserer os for hinanden.

Citat af Jens Therkelsen,

produktionschef i Mac Baren Tobacco Company A/S

Vi prioriterer kvalitet og trivsel i vores arbejde, og samtidig giver vi vores medarbejdere frihed under ansvar. Oftest er det medarbejderne som sidder med fagligheden, og det er i tilliden og ansvaret, at det enkelte individ bidrager bedst. Sammen med medarbejdernes bidrag og engagement vokser virksomheden.

karriere

Ledige stillinger

Når du søger job